Etiketter

Här kommer några av de motiv fram varför USA och EU skall starta fullskalekrig mot IRAN.

Det ekonomiska kriget har redan börjat, och kommer att trappas upp under sommaren och hösten. Det betyder att du får mindre kvar i plånboken, medan andra får svälta i hunger. Efter det, är det troligt att ett fullskalekrig följer. Ett krig, som förenta staternas president Obama vill stödja, precis som det ekonomiska mot dig och din köpkraft. Men som för tillfället är det en icke fråga, som han skulle ha svårt att få stöd för, inför valet. Det skulle bara gynna den svårstyrda delen oppositionen. Men först skall valet vinnas med hjälp av ”Sionist”-media och senare med hjälp av valfusk, om resultatet inte blir som byråkraterna och den politiska makteliten har tänkt sig.

Definition Sionist i filmen
Sionist – Extrem nationalist, med dold agenda, för staten Israel och dess dominans i världspolitiken. En Sionist står för de moderna avarterna, inom Sionismen, med rötter i 1800-talet. Absolut ej att förväxla med jude eller israelit. En Sionist kan vara en som inte har judendomen som religion, men som stödjer staten israels eller andra sionisters ageranden fullt ut, utan någon etisk eller moralistisk eftertanke. Genom t.ex. ekonomiskt krig, brottslighet och terrorism. OBS ! De stora flertalet judar och israeliter är inte sionister.