Negativa räntor utgör toppen på statsobligationsbubblan i västvärlden. Vi tar bort de Europeiska statsobligationsfonderna som alla rusar in i, för tillfället. Efter stora förluster i derivatfyllda storbanker i det stora landet i väst. Nu gäller det att plundra de svenska och europeiska småspararna ordentligt, de närmaste fem åren. Speciellt de som spara på riksgälden och på de stora systemviktiga bankerna, som får pyramidspelet att rulla.

Det smarta kapitalet har redan tagit tillflykt till ädla metaller, och köper mat,olja,bensin och bitcoins för resten.

Men vi får nöja oss med det ruttna utbud i gangster bankernas egen pensionssystem aka PPM, och hoppas på att lågkonjunkturen blir redigt jävlig, så vi kan fynda lite aktier när pengarna är slut. Håll till godo. Ny portfölj enligt nedan…

Fondnummer Fondnamn Fördelning
173435 Pictet Global Emerging Debt 25 %
252296 SKAGEN Tellus 25 %
305003 Amundi Funds Equity Global Gold Mines 25 %
909333 F&C Portfolio Emerging Markets Bond 25 %
Summa: 100 %