Etiketter

, , , , , ,

Den svenska staten startar oönskat krig.

Svenska staten startar krig mot Anonymous och det svenska folket frihet, och slår ned på det fria internets universala principer om fri informations delning. Principer som funnits i över 30 år och fungerat väl, utan juridiken påtvingande och fördyrande hand. Den svenska staten gör detta genom att brutalt angripa web hosting företaget PRQ och riva ut deras servrar i ett desperat försök att få Pirate Bays webbplats att gå ned förgått.

Märklig agerande

Den svenska rättsväsendets agerade är mycket märkligt då Pirate bay i sig inte innehåller någon s.k. copyright skyddat information. Priate Bay är och har alltid varit en sökmotor, som letar upp den information och data som användaren är nyfiken på eller tror sig behöva vare sig den är Upphovsrättsskyddad eller ej upphovsrättsskyddad. Man kan jämföra med att Google eller webbsajten blocket.se skulle stängas ned för att du som användare kan hitta stödgods till salu genom att göra en sökning på t.ex. mobiltelefoner eller bärbara datorer, vare sig de är med eller utan nätladdare, inköpskvitto och verligen är stöldgods eller ej. Som du förstår. Är ju absurt. Då den överväldigande majoriteten inte har något kriminellt uppsåt i tankarna i båda fallen.

Den Svenska staten genomskådad, som en marionett regim.

Genom svenskt rättsväsendet agerande och uppträdande, är det nu lätt att genomskåda att den svenska staten bara är en marionett regim som styrs av korrupta värdeförstörande internationella gangster organisationer, med en kriminell agenda. I och med svenskt rättsväsendes agerade kan den svenska staten tyvärr inte räknas som en legitim och suverän stat som har svenska folket intressen och frihet i fokus.